0497 91 20 58 info@keepke.be

Sandy Busseniers

Mijn naam is Sandy Busseniers, wonende te Bree. Ik ben geboren op 1 oktober 1990 als enig kind in het gezin. Tijdens mijn schoolopleidingen ben ik afgestuurd als etalagisten kleurenadviseur & interieurstyliste, hondentrimster & pensionhouder, bedrijfsbeheer & gehoorzaamheidsinstructrice voor honden. Dit zijn allemaal dingen die ik vol passie & overgave doe. Daarbuiten vind ik familie zeer belangrijk & de liefde voor dieren is heel erg groot geworden door de jaren heen! Sinds ik mijn border collie heb is er een heel andere wereld open gegaan. Eén vol passie, liefde & adembenemende momenten! Dit is de belangrijkste factor waarom ik dit beroep wil gaan uitoefenen. Zo’n momenten zijn onverwoordbaar.Dde liefde van dieren is niet te omschrijven in woorden.

“Geluk maak je zelf!”

Mijn leven zal jullie waarschijnlijk niet interesseren, maar de naamkeuze van mijn zaak is zeer bijzonder & gericht gekozen.

 In mijn kindertijd leefden mijn ouders en grootouders allemaal samen onder één dak. Mijn grootouders hadden konijnen & een rottweiler Nattan. Mijn vader had vogeltjes en ik had een hond (kruising border collie x labrador) Rex, gekregen van mijn nonkel Maurice. Rex was een buitengewone hond mijn steun & toeverlaat! Mijn grootouders droeg ik op handen, zoveel betekenden zij voor mij. Mijn grootvader noemde ik altijd keepke, vanwege zijn bijnaam “Cuup van Willem van de Pachter”. Rex, mijn bompa & ik waren onafscheidelijk! De dag waarop rex de leeftijd van twaalf jaar bereikt had, maakte ik mijn grootvader een belofte. De belofte was “ dat de dag waarop rex me voorgoed zou verlaten, mijn nieuwe hond de naam van hem zou krijgen, Keepke! Op deze manier bleef hij altijd bij me” mijn grootvader was dolgelukkig. Na 15 mooie jaren samen met rex is hij heengegaan & nooit had hij gedacht dat zijn kleindochter de belofte zou nakomen. Maar wonder bij wonder hield ik voet bij stuk en mijn border collie kreeg de naam keepke. Ondertussen is mijn bompa al enkele jaren van ons heen gegaan. Ooit op een dag zal ook mijn border collie, Keepke mij verlaten. Op deze manier wou ik de naam van mijn grootvader en border collie als eerbetoon aan hun verder zetten, door mijn zaak “Keepke’s alles” te noemen!