0497 91 20 58 info@keepke.be

Prijslijst

Trimsalon

Trimmen

Er zijn ontzettend veel hondenrassen in deze wereld. Wilt u weten wat een volledige trimbehandeling gaat kosten voor uw trouwe viervoeter dan zal ik u met veel plezier te woord staan via onderstaand nummer of via het vermeld e-mail adres.

Een trimbehandeling bestaat uit het nodige trimwerk volgens de rasstandaard & pure verwennerij voor uw dier. Uw dier zal de gewenste trimbehandeling krijgen die wij samen bespreken. Nageltjes, oren, ogen, geslachtsdelen worden zuiver gemaakt & de overvloedige haren tussen de kussentjes worden weg gehaald. Hij/zij krijgt een uitgebreid bad. Terwijl de shampoo’s intrekken, krijgt de hond een heerlijke massage. Daarna wordt uw vriend lekker geföhnd & ten slotte mooi afgewerkt.

 

Heeft u veel dieren waardoor het voor u niet mogelijk is om naar een trimster te gaan, dan raad ik u aan zeker eens te bellen of te mailen voor meer informatie. Als u 4 of meer honden heeft, wonende op één adres en ude honden allemaal op één dag inplant in mijn agenda, krijgt u een totaal korting, afhankelijk van de rassen die u heeft.

Wassen

Wasbeurten zijn mogelijk. Dit is echter puur wassen en drogen van uw hond. De prijs is afhankelijk van de grootte van uw hond. Dit wordt persoonlijk overlegd.

  1. Voor kleine honden betaalt u 15,00€/uur;
  2. Langharige honden of grote kortharige honden betalen 25,00€/uur;
  3. Grote honden of dikke wolvachten betalen 35,00€/uur.

Wasbeurtkaarten zijn mogelijk. Vraag ernaar als u langs komt bij mij!

 

Kammen

Kambeurten zijn mogelijk. Dit is echt puur het kam werk. De prijs is afhankelijk van de grootte van uw hond. Dit wordt persoonlijk overlegd met u.

  1. Langharige honden betalen 20,00€/uur;
  2. Grote honden of wolvachten betalen 30,00€/uur.

Kambeurtkaarten zijn mogelijk. Vraag ernaar als u langs komt bij mij!

 

Uitzonderingen

Als er vlooien worden opgemerkt, contacteer ik u onmiddellijk. Weet u dit voor dat u komt, geef dan een seintje van te voren. Bij een vlooienbehandeling wordt erboven op het trimbedrag een extra kost vanaf €15,00  gerekend.

Bij veel klitten zal het besproken worden, maar kan er een extra kost aangerekend worden. Durf dit ook op voorhand al te melden.

Betaalmogelijkheden

 Betaalmogelijkheden van trimbehandelingen:

  1. Alle betalingen voor het trimmen dienen contant afgerekend te worden;
  2. In het begin van het jaar legt u al uw afspraken vast voor een heel jaar en betaalt direct het volledige bedrag voor een heel jaar zo krijgt u een jaarkorting op dit totaal bedrag. Dit alles wordt op papier opgesteld voor uw en mijn veiligheid. Kan u één dag uw afspraak niet nakomen, bel tijdig, dan kan de afspraak binnen de komende maand verzet worden. (Dit geldt alleen voor honden die komen zoals de rasstandaard het voorschrijft dus meer dan 3 keer per jaar)
  3. U kan ook kiezen voor een 10 beurtenkaart, waarvan de 11de beurt aan de helft van de prijs is. (dit geldt alleen voor rassen van dezelfde prijsklasse en als uw hond ongeveer maar een 2 keer per jaar op bezoek komt)

Haal- en brengservice

Haal- en brengservice:

  • Binnen een straal van 2 km is dit gratis;
  • Buiten de straal van 2 km kost dit €0,50 per km, vanaf mijn trimsalon(Swennenstraat 32, Bree) tot bij het opgegeven adres.