Huiselijke opvang

Onze  huiselijke opvang staat garant voor een warme, liefdevolle en aangename opvang tijdens u afwezigheid. U trouwe viervoeter wordt geïntegreerd in ons gezin /  roedel. Ik zal u hond zijn/haar verblijf zo aangenaam mogelijk proberen te maken en verzorgen zoals mijn eigen honden! U dier zal zich hier vast en zeker amuseren met speelkameraadjes, speelgoed of een wandeling, waarna hij lekker lang uit op de hondenbedden of zetel kan gaan liggen.

Wij zelf hebben een gevarieerde roedel van honden, actievelingen voor de speelvogels of voor de ouderen onze oudere honden, die rust zelf uitstralen. Voor ieder wat wils jong en oud! Deze opvang is ook goedgekeurd door dierenwelzijn, wat ik wel heel belangrijk vindt! Mocht u interesse hebben aarzel niet en contacteer mij!

Wij zullen een kennismakingsgesprek hebben. U moet ook kunnen ervaren waar u dier op vakantie zal gaan, het is zeer belangrijk dat er klik is tussen ons. Altijd is het zeer prettig als u trouwe viervoeter  al eens kennis kan maken met de gastheren en gastvrouwen des huizes. Dit neemt  ongeveer een uur tot twee uur in
beslag en moet op voorhand afgesproken worden.

Hierbij wordt ook het eenmalig contract besproken met eventuele vragen die ik met veel plezier zal beantwoorden. Tijdens het verblijf mag u mij altijd sturen voor u geliefd dier, er is een mogelijkheid om te video chatten en ik probeer regelmatig foto’s door te sturen met een kleine update!

“Ieder moment telt in dit bijzonder eenmalig leven!”