Loos Jessy

Mijn naam is Jessy Loos, geboren op 10 mei 1989. Ik ben woonachtig in Pelt, samen met mijn partner Filip. Wij zijn  omringd met twee schatten van dieren, Dottie(hond) en James(kat). Op middelbare school ben ik afgestudeerd aan de richting Sociaal en Technische Wetenschappen.

Iets waar ik altijd al van droomde, een beroep te kunnen uitoefenen in de dierensector, specifiek honden en katten omdat ik heel mijn leven al een grote passie heb voor dieren. Daarom benik meteen begonnen aan de opleiding Hondentrimmen en Bedrijfsbeheer. Nu in april bestaat mijn eigen zaak één jaar, ondertussen werk ik samen met Sandy dit alles maakt mij super gelukkig! Hierbuiten heb ik nog een grote passie flyball samen met Dottie! Als
je ziet hoeveel geluk zij uitstraalt tijdens de trainingen en wedstrijden, daar word een mens gelukkig van! Ik
ben echt iemand die van het leven geniet en het onderste uit de kan haalt. Doordat ik veelzijdig ben heb ik verschillende hobby’s zoals voetbal, fitness, wandelen.

Niet te vergeten fotografie, dit is zo fascinerend dat ik een opleiding ben gestart! Naar de toekomst wil ik dieren en sporten fotograferen. Actie shots super inspirerend, spannend en tof! Over het algemeen is mijn motto “ Fit blijven en doe wat je gelukkig maakt”!!

“Remember 'A true friend leaves paw prints on your heart'!” – Loos Jessy