Busseniers Sandy

Mijn naam is Sandy Busseniers, wonende te Bree. Ik ben geboren op 1 oktober 1990 als enig kind in het gezin. Tijdens mijn schoolopleidingen ben ik afgestudeerd als etalagisten, kleurenadviseur en interieurstyliste.

Mijn hart volgen betekende van mijn hobby mijn beroep maken. Al snel belandde ik terug op de schoolbanken voor een volwaardig diploma van hondentrimster & pensionhouder, bedrijfsbeheer, gehoorzaamheidsinstructrice voor honden. Dit zijn allemaal dingen die ik vol passie en overgave doe.

Wat mijn werk inhoud is mogen jullie zelf ontdekken op mijn website. Buiten dit doe ik vrijwillergswerk op hondenschool “ De trouwe vriend” in Bocholt en ben ik trainer van het flyballteam “ The Ghost Runners” in Bocholt. De hondenschool daar opende keepke mijn ogen en hart, groeide in mijn zijn. Tien jaar geleden werden wij geïntroduceerd in de flyball wereld, fantastische wereld. Door deze teamspirit heb ik samen met mijn moeder en Daan een idee gekregen om een club op te richten kort bij huis. Enkele leden van toen zijn onmiddellijk mee op de kar gesprongen, top mensen! Het is een hechte wereld, waar vrienden net als familie worden!

Daarbuiten vindt ik familie zeer belangrijk & de liefde voor dieren is heel erg groot geworden door de jaren heen! Keepke opende mijn ogen voor een heel andere liefdevolle wereld, waar wij tot op heden nog steeds samen mooie wegen bewandelen. Mijn leven zit nu vol passie, liefde en adembenemende momenten, waar ik ontzettend dankbaar voor ben!

Door het succes van mijn zaak, ben ik onlangs noodgedwongen opzoek moeten gaan naar extra hulp. Dit was geen makkelijke keuze, maar ze was wel snel gekozen. Hierboven vertel ik dat familie zeer belangrijk is, mijn zoektocht was direct op familie of naasten gericht. Mijn neef zijn vriendin Jessy, lag direct voor de hand, zij had de juiste diploma’s, dezelfde gedachten gang, dezelfde hobby flyball, wat wou ik nog meer?!

De perfecte keuze om mijn team te versterken!

“De liefde van je dier is adembenemend op momenten, onverwoordbaar, onoverwinnelijk, maar in het bijzonder pure eerlijkheid!” – Sandy Busseniers