Trainingen aan huis

Niet iedereen is in de mogelijkheid om naar een hondenschool te gaan door allerlei omstandigheden. Bij de trainingen aan huis wil ik deze mensen ook een mogelijkheid bieden om een wel opgevoed dier in huis te hebben. Een dier opvoeden is vaak simpel, vaak is het probleem dat wij het dier niet juist inschatten of er verkeerd op reageren. Een dier is zoals een puzzel, je hebt het eind resultaat voor ogen enkel de weg erheen vereist geduld, doorzettingsvermogen en veel liefde!  Welke tijdstippen, oefeningen of aanpak dat wordt  onderling afgesproken met u doelen voor ogen, maar niet te vergeten de noden van het dier! Reeds van 2015 ben ik gehoorzaamheidinstructrice op hondenschool ‘ De trouwe vriend’ in Bocholt en van 2010 gedreven in flyball wereld. Door dit avontuur besef ik dat lesgeven mij enorm veel energie geeft! Regelmatig wordt ik gecontacteerd voor thuis trainingen te geven of op verplaatsing. Wenst u dit, contacteer mij dan zeker voor u trouwe viervoeter.

Mocht ik bij ons eerste kennismakingsgesprek vaststellen dat het veel dieper zit dan enkel een goede basisopvoeding, zal ik beroep doen op mijn Collega Monique Rietjens van “TRIMCA”. Wij zullen dan ook samen rond de tafel gaan zitten om u toch zo goed mogelijk verder te helpen.

“Onze hond is de spiegel van onszelf !”