Eén druppel voelt als oneindige vrijheid, pure relaxatie!πŸΆπŸ±πŸ’§

De raindrop techniek is een massage ontwikkeld in de jaren 80 door Dr. Gary Young. De spirituele invloed van eeuwenlange rituelen van de Lakota indianen in combinatie met de wereld van etherische oliën brachten al snel inzicht. De raindrop werd hiermee een revolutionaire manier om de harmonische balans te creëren tussen het lichamelijke, fysieke, mentale en emotionele van de mens. 

 

De negen etherische oliën verdund met een draagolie worden in een specifieke volgorde op het lichaam gedruppeld als een regendruppel die op je huid valt en met een veertechniek wordt ingemasseerd.  Het heeft een helend effect op je lichaam en is aangenaam, weldadig en rustgevend. Natuurlijk zal iedereen dit altijd anders ervaren, afhankelijk van de staat waarin een lichaam zich bevindt.

Valor (uitlijning van je lichaam ) /Oregano (immuunsysteem) / Thyme (uitputting) / Basil (spierkrampen) / Cypress (versterkt circulatie) / Wintergreen of Northern Lights Black Spruce(verscherpt zintuigen) / Marjoram (goed voor ademhaling stelsel) / Peppermint (versterkt gebruikte oliën ) / Aroma Siez(aardende werking)

Zeer doeltreffend is de massage bij:

 

- Rugproblemen

- Boosten van immuniteit

- Ontgiften van het lichaam

- Spierstijfheid

- Blessures

- Ontspannen en genieten

- Emotionele pijn,

- Enz...

Raindrop Massage

60 minuten : €60,00

 

Kitty Raindrop Massage

30 minuten : €30,00