Beauty Salon

In ons beautysalon krijgt u viervoeter een schoonheidsbehandeling. Wij opteren telkens voor  een behandeling volgens de rasstandaard. In de praktijk zien wij echter vaak dat door omstandigheden het geen optie is voor de eigenaar om de rasstandaard te verkiezen. In deze situatie zullen wij steeds in onderling overleg tot een mooie uitkomst zien te komen voor zowel de baas als het geliefde dier. Wat wij ook zeer hoog in achting nemen is de gemoedstoestand van u dier tijdens de behandeling.

Er is steeds iemand aanwezig om u dier te entertaine of te knuffelen. Wij zijn een zeer huiselijk beautysalon en geven u de kans om alles mee te volgen tijdens te behandeling. Als wij merken dat u dier ons voor zich zelf wilt gaan wij u vragen de privacy van u dier te respecteren.  De verwennerij is best een fysiek zware uitdaging voor u dier, daarom proberen wij steeds u dier zo snel mogelijk klaar te krijgen met z’n allen. Laat u trouwe viervoeter na een welverdiende beurt lekker rusten en nagenieten!

Bij aankomst wordt u dier nagekeken op allerlei dingen zoals vlooien, schilfer, klitten, enz…. Wij bespreken dit direct met u en bieden u een eventuele doelgerichte aanpak aan. In sommige gevallen zullen wij u afspraak moeten verplaatsen naar het einde van de dag of u adviseren een dierenarts te raadplegen.  Tijdens onze check-up wordt er  ook een overleg gepleegd over het eindresultaat wat u wenst. Wij houden ontzettend veel van onze viervoeters, communiceren open en eerlijk met onze klanten en willen er op aandringen bij een probleem steeds dit met ons te communiceren, zodat wij jullie op en top kunnen helpen, ongeacht wat het probleem mag zijn. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg zolang wij eerlijkheid, vertrouwen en loyaliteit mogen terug ontvangen! Wij staan altijd voor jullie klaar!

“ Een dier is zo kostbaar als een diamant!”