Onze voeten en handen weerspiegelen ons heel lichaam.

 

Op onze handen en voeten liggen reflexpunten die corresponderen met onze klieren, organen en andere delen van ons lichaam.

Bij deze behandeling gaan wij twee technieken toepassen waaronder de verticale reflextherapie en de synergetische reflextherapie. Deze behandeling kan heel kort en doeltreffend gebeuren, maar kan anderzijds ook uitgebreid gebeuren waardoor de therapie een klein uurtje duurt.

Verticale reflextherapie (VRT) is een nieuwe techniek waarbij de voeten in staande en gewichtdragende positie kort worden behandeld . De techniek was oorspronkelijk ontwikkeld om orthopedische problemen te verhelpen, maar is later ook als succesvolle ondersteuning gebleken bij behandelingen van diverse gezondheidsklachten.Er blijkt een diepgaande verandering in de lichamelijke ontvankelijkheid voor helende energie op te treden omdat voeten in staande positie toegang geven tot diepere reflexzones.

Synergetische reflexologie (SR) is een techniek waarbij de hand-en-voetreflexen tezelfdertijd bewerkt worden. Het zorgt voor een snelle lichamelijke reactie bij allerhande klachten en gaat ondersteuning bieden bij orthopedische klachten op korte tijd. 

VRT & SR korte behandeling

30 minuten is €35,00

VRT & SR uitgebreide behandeling

60 minuten is €60,00