A good day at the daycare is sponsored by a good walk🐾 and dogs🐶!

In de kleinschalige huiselijke dagopvang worden de hondjes geïntegreerd binnen het gezinsleven. Zij zullen van hun thuis situatie terecht komen in een andere thuis situatie met soortgenoten. Hierbij is de vereiste dat ze sociaal zijn met andere honden, aangezien zij samen leven in een oppervlakte en verdraagzaam moeten zijn naar elkaar. Er zijn eet momenten voor zien, rust momenten en wandel momenten. Door de dag kunnen zij  met elkaar spelen of het aanwezige speelgoed🐶🧸🎾🏀.

 

Vele mensen maken gebruik van een dagopvang eenmalig of wekelijks. Om allerlei reden:

- Dag uitstap met het gezin, familie, vrienden, ...

- Feestjes: trouw, personeel, babyborrel, communie, ...

- Dagopname in de kliniek,

- Werkshiften,

- Trimbehandeling.

Vooraf is een kennismaking verplicht om te kijken of er een match is. Tijdens dit gesprek wordt alles besproken.

Wij gaan de regels en de opvoeding samen bespreken, zodat we weten wat de hond gewend is en wat mijn huisregels gaan zijn voor jou viervoeter. Daarbuiten worden de breng- en haal tijden afgesproken, dit is overeen te komen. Het dierenartsboekje kijken wij samen na, alle honden moeten volledig geënt of getiterd zijn, inclusief kennelhoest. Jouw dier moet ook op regelmatige basis ontwormd worden en behandeld zijn tegen vlooien. Het dierenartsboekje moet altijd aanwezig zijn samen met de hond. Voeding dien je best zelf mee te brengen, aangezien sommige honden een zeer gevoelige maag- en darmstelsel hebben waardoor ze makkelijker problemen kunnen ondervinden van de verandering.  Altijd moet het dier een goed harnas of halsband aan hebben voor een wandeling te kunnen maken. 

Tijdig reserveren is een must aangezien ik maar een beperkt aantal honden opvang. 

Natuurlijk niet onbelangrijk is Keepke`s alles aangesloten bij dierenwelzijn. Dierenwelzijn kijkt streng toe naar de hondenopvang wat niet meer als terecht is, uiteindelijke willen we allemaal het beste voor onze trouwe viervoeters. Alle hondenoppassen hebben een erkenningsnummer van dierenwelzijn : HK40705785. 

Dagopvang

€20,00